Reorganiseren kun je leren: een stappenplan

De Coronacrisis raakt helaas veel ondernemers. Sommige daarvan moeten kiezen voor structurele maatregelen, zoals reorganiseren en het ontslag van personeel. In vier blogjes hebben wij geprobeerd u wegwijs te maken in het proces van reorganiseren. Om het u makkelijk te maken volgt in deze blog een stappenplan.

Reorganiseren kun je leren: een stappenplan

Nieuws van AVN

16 jul 2021

Er kom veel kijken bij het afscheid nemen van personeel. Niet alleen is een goed reorganisatieplan noodzakelijk; ook dient de rol van de medezeggenschap van de OR zo goed mogelijk tot zijn recht te komen. Gaat er ergens in het hele proces iets mis, dan kan u dat als ondernemer duur komen te staan. Pak dan ook altijd ons stappenplan erbij en check of u steeds de juiste stappen in het proces zet.

Wij hopen u met onze blogjes en met het stappenplan enigszins op weg te hebben geholpen indien u genoodzaakt bent tot reorganiseren. De specialisten bij Advocaten van Nu zijn gepokt en gemazzeld als het gaat om (ingewikkelde en eenvoudige) reorganisaties. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.

Wilt u de andere blogjes nog nalezen, dan kunt u op één van onderstaande links klikken.

  1. Reorganiseren kun je leren: de voorbereidingsfase
  2. Reorganiseren kun je leren: medezeggenschap
  3. Reorganiseren kun je leren: de uitvoeringsfase deel 1
  4. Reorganiseren kun je leren: de uitvoeringsfase deel 2
  5. Reorganiseren kun je leren: een stappenplan

Meer weten?

Mocht u andere vragen hebben of zijn er twijfels of onduidelijkheden, neem gerust contact met ons op. Op die manier kunnen uw problemen snel(ler) worden opgelost of zelfs worden voorkomen. Dat noemen wij Service van Nu 

Nieuws van AVN

16 jul 2021

© 2024 Advocaten van Nu