Upload en downloadservice

We vinden het ten eerste belangrijk dat je bestanden veilig met ons kunt delen. Daarom bieden wij je een eigen ‘uploaddienst’ aan. Dat werkt simpel, is veilig en effectief. 

Bestanden delen met ons

Vanzelfsprekend hechten wij ook veel waarde aan het zelf veilig versturen van bestanden met (gevoelige) persoonsgegevens. Daarom werken we ook met een beveiligde ‘download service’. Dit om het risico te minimaliseren dat bestanden in verkeerde handen terecht komen.

Privacy op en rond de werkvloer

In een arbeidsrelatie spelen er belangrijke privacyvraagstukken waarmee partijen rekening moet houden. Heb je vragen over het recht op privacy op en rond het werk of over de bescherming van persoonsgegevens in het algemeen?

meer over privacy

Hoe gaan we om met persoonsgegevens

We verwerken mogelijk je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt en/of omdat die in het kader van een opdracht aan ons zijn verstrekt. Hoe we omgaan met je persoonsgegevens, hebben we vastgelegd in onze privacyverklaring.

Hulp bij privacyvraagstukken

Heb je vragen over het veilig downloaden of versturen van bestanden of algemene vragen over het recht op privacy op en rond het werk, neem dan contact op met onze expert Ton Hendriks.

 

© 2019 Advocaten van Nu