Hoofdkantoor ‘s-Hertogenbosch

Postadres

Postbus 1448
5200 BL  's-Hertogenbosch

Bezoekadres 

Vughterweg 47d
5211 CK 's-Hertogenbosch
Route

Vestiging Nijmegen

Postadres

Postbus 1448
5200 BL 's-Hertogenbosch

Bezoekadres (geen postadres)

Berg en Dalseweg 127
6522 BE  NIJMEGEN‚Äč
Route

Vestigingen

Advocaten van Nu is een eigentijds advocatenkantoor gevestigd in Den Bosch en in Nijmegen. Met haar knallers aan arbeidsrechtadvocaten maakt dit arbeidsrechtkantoor zich dag in en dag uit hard voor uw juridische uitdagingen. 

Toegankelijkheid en parkeren

Er is bij beide vestigingen voldoende gratis parkeergelegenheid. Op ons hoofdkantoor in Den Bosch zitten we in 'Toren II' op de tweede verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw. U kunt zowel de trap als de lift gebruiken, waana u de bordjes "ontvangst' kunt volgen. In Nijmegen zijn we gevestigd op de begane grond in het achterste gedeelte van het bedrijfsverzamelgebouw. 

Videogesprek

Ook indien reistijd en/of afstand een probleem is, lossen we dat eenvoudig op. We bieden namelijk ook de mogelijkheid om een videogesprek in te plannen. We maken daarbij gebruik van een eenvoudige, maar veilige videotool waarvoor u zelf niets hoeft te downloaden of te installeren. 

Neem gerust contact op en laat u persoonlijk en vrijblijvend informeren over onze diensten.

U kunt erop vertrouwen dat wij uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandelen. Klik hier voor meer informatie. Zie ook onze privacy policy.

0/500

© 2024 Advocaten van Nu