Zakelijke conflicten komen regelmatig voor. Denk hierbij aan conflicten tussen twee collega's, tussen een leidinggevende en een ondergeschikte, tussen aandeelhouders, binnen een managementteam, tussen een opdrachtgever en een klant of een conflict met een leverancier, conflicten tussen de ondernemingsraad en de ondernemer. 

Voor al deze zakelijke conflicten kunt u terecht bij Suzan de Lange, MfN-registermediator. Het MfN-register is het Nederlandse kwaliteitsregister van mediators. MfN-registermediators werken volgens een zeer hoge kwaliteitsstandaard. Het werken volgens zo'n hoge kwaliteitsstandaard betekent dat Suzan periodiek getoetst zal worden op haar kennis en kunde en dat zij met aantonen dat ze voldoet aan de kwaliteitsstandaard. Een goede waarborg voor partijen in de mediation. 

Als advocaat arbeidsrecht heeft Suzan jarenlange ervaring opgedaan bij het begeleiden van één partij bij een conflict. Zij heeft vele conflicten, in alle soorten en maten, voorbij zien komen in haar praktijk. Zij heeft aan alle kanten van de tafel gezeten en verschillende soorten en type cliënten bijgestaan in verschillende conflicten. Deze ervaring kan zij goed gebruiken in haar rol als mediator. 

Suzan is daarnaast van nature nieuwsgierig en empatisch. Zij kan goed luisteren en cliënten vinden dat Suzan snel en goed tot de kern van de zaak kan doordringen en bovendien een prettige persoonlijkheid is die daar waar mogelijk humor toepast. Zij heeft een directe en soms confronterende manier van vragen stellen die maakt dat partijen in staat zijn inzicht krijgen in hun eigen belangen en die van de andere partij. 

U kunt bij Suzan terecht voor alle vormen van zakelijke mediation. Haar specialisme ligt (met name) op het gebied van arbeidsconflicten, conflicten binnen samenwerkingsverbanden en conflicten tussen medezeggenschapsorgaan en ondernemer. Haar mediations vinden plaats op het kantoor van Advocaten van Nu in 's-Hertogenbosch, op externe locaties of online. Suzan begeleidt ook internationale mediations in het Engels. 

Wens om met behulp van een mediator uit een conflict te komen? Suzan maakt voor u, in gewoon Nederlands, inzichtelijk hoe een mediationtraject eruit zal zien. 

© 2024 Advocaten van Nu