Advocaten van Nu is een modern advocatenkantoor in Nijmegen. Met haar knallers aan arbeidsrechtadvocaten maakt dit arbeidsrechtkantoor zich dag in dag uit hard voor uw juridische uitdagingen.


Advocatenkantoor Nijmegen

Ook vanuit de vestiging Nijmegen staan de arbeidsrechtexperts u graag bij. Advocaten van Nu is met recht meester op het gebied van arbeidsrecht en alles wat daarbij komt kijken zoals flexrecht (flexibele arbeid), ambtenarenrecht en medezeggenschapsrecht. 

Bij ons advocatenkantoor in Nijmegen is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. We zijn gevestigd op de begane grond in het achterste gedeelte van het bedrijfsverzamelgebouw. 

Dit advocatenkantoor met eigentijdse arbeidsrecht advocaten in Nijmegen zet zich zeven dagen per week in voor uw vraagstukken van vandaag. Praktisch advies en een doeltreffende aanpak zorgen er daarnaast voor dat u bent voorbereid op morgen.

Hard op de inhoud, maar altijd met hart voor de menselijke relatie

Stuk voor stuk zijn de arbeidsrechtspecialisten van dit advocatenkantoor uit Nijmegen hard op de inhoud, maar altijd met respect voor de menselijke relatie. Zij combineren deskundigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van een top-5 kantoor met hun eigen voortvarende, eigenzinnige en flexibele manier van werken.
Niet geheel toevallig opereren zij onder de naam Advocaten van Nu.

Ontmoet de arbeidsrecht advocaten

De advocaten van Advocaten van Nu worden het beste omschreven als een tikkeltje ‘rebels’. Tegendraads, vechtlustig, maar ook geruststellend. Met lef, vindingrijkheid en humor passen zij hun kennis doeltreffend toe. Alles gooien zij in de strijd voor ú en uw zaak. Communiceren doen deze strijdlustige advocaten razendsnel en recht voor hun raap. Eventueel via Whatsapp - ook tijdens het koken, sporten en in het weekend.

Arbeidsrecht advocaten van nu, voor ú

Dit advocatenkantoor arbeidsrecht in Nijmegen noemt zichzelf met trots Advocaten van Nu. Bij dit kantoor bent u gegarandeerd van een moderne - efficiënte - aanpak, gecombineerd met een schat aan ervaring.
Advocaten van Nu werkt zoveel mogelijk met vaste tarieven. Zo verrast zij u met haar kunde en daadkracht, niet met onverwachte facturen.

Meer weten?

Ontmoet het team  Tarieven  Referenties

© 2024 Advocaten van Nu