Hoewel onze uurtarieven sterk concurrerend zijn (met name gezien de hoge mate van specialisatie van onze advocaten), kunnen wij het ons goed voorstellen dat u vooraf wilt weten wat onze dienstverlening u gaat kosten én opleveren.

Wij vinden dat een logische en terechte vraag en we bespreken dan ook graag met u de diverse mogelijkheden. We denken bovendien graag met u mee. Naast de traditionele wijze van factureren bieden wij in overleg namelijk een aantal alternatieven. U kunt hierbij onder meer denken aan:

Fixed price

In voorkomende gevallen spreken we graag een vaste prijs met u af zodat u vooraf weet waar u aan toe bent en achteraf niet nog voor verrassingen komt te staan.

Procedures

Bij gerechtelijke procedures zijn de kosten lastig in te schatten. Daarbij zijn we immers mede afhankelijk van de wijze waarop de wederpartij procedeert. Niettemin zijn we ook in het geval van een procedure doorgaans goed in staat om de te nemen stappen in kaart te brengen en daarbij een inschatting van de kosten te maken.

Stap-voor-stap-plan

Door stapsgewijs te werk te gaan en per stap een prijs af te spreken, houdt u de regie en kosten zelf in de hand.

EHBA-abonnement

Heeft u behoefte aan een juridische ‘Eerste Hulp Bij Arbeidsrecht’ en/of wilt u onbeperkt of voor een bepaald aantal uren per jaar van gedachten kunnen wisselen met een van onze specialisten, dan is ons EHBA-abonnement wellicht wat voor u. Voor een vast bedrag per maand of per jaar bent u verzekerd van eerstelijns juridisch advies.

Quick-scan

Voor een vaste prijs kunt u een bij ons een quick-scan van al uw standaard contracten, voorwaarden of reglementen laten uitvoeren en weet u snel of ze nog voldoen aan de meest recente eisen die de wetgeving en rechtspraak daaraan stellen.

Do It Yourself

Indien u liever zelf met een modelcontract van ons aan de slag gaat, dan kan dat uiteraard ook. Als gewaardeerde klant kunt u in veel gevallen kosteloos, of anders tegen vooraf vaste prijs, gebruik maken van een van onze modelovereenkomsten.

Indien u meer over de kosten, tarieven of mogelijkheden wilt weten, zelf andere ideeën heeft of graag een op maat gemaakte offerte wilt aanvragen, klik dan hier of neem direct contact op met een van onze advocaten voor het maken van een afspraak.

© 2024 Advocaten van Nu