Sport wordt steeds meer beheerst door wet- en regelgeving; dat geldt op zowel amateur- als op professioneel niveau. Het recht reageert alleen in veel gevallen net iets anders op de sport dan op 'gewone' zaken. Dat maakt de sportwereld uniek en sportrecht een geval apart. Wij vinden dat prachtig, maar zijn ons ervan bewust dat dit gegeven voor u niet altijd even praktisch is.


Bij sportrecht kunt u onder andere denken aan (een combinatie van) arbeidszaken, transferregels, tuchtrecht en doping, contractenrecht, sponsoring, verenigingsrecht, aansprakelijkheidsrecht, goed sportbestuur en bestuurdersaansprakelijkheid.

Sportrecht advocaat

Ontmoet Ton Hendriks. Ton is expert op het gebied van sportrecht. Hij staat met regelmaat (sport)organisaties en individuele sporters bij op het gebied van sport juridische zaken (sportrecht).

Als actieve (amateur)sporter en door zijn ervaring op bestuurlijk niveau en in tuchtcommissies begrijpt Ton hoe de hazen in de sportwereld lopen. Hij weet wat erbij komt kijken als het om winnen gaat en hij begrijpt dat ook emotie vaak een rol speelt. Bij die combinatie voelt Ton zich als een vis in het water. Dat maakt hem de uitgekiende sportrecht advocaat voor uw zaak.

Voor wie?

Ton speelt het perfecte één-tweetje met uiteenlopende cliënten. Zowel grote als kleine sportverenigingen, sportbonden en individuele sporters weten hem op het gebied van sportrecht te vinden. Wie hem zoal opstellen?

  • Individuele sporters
  • Sponsoren
  • Bonden
  • Sportverenigingen en -clubs
  • Bestuurders en makelaars/intermediairs
     

Hulp bij sportrecht vraagstukken

Ton blinkt uit in zowel de verdediging als in de aanval. Hij is een echt teamplayer en een professionele basisspeler voor in uw team en voelt ten slotte zijn positie haarscherp aan.

Meer weten?

Heeft u een korte vraag of wilt u even sparren? Bij ons staat de meter niet standaard aan. Aarzel daarom niet om contact op te nemen. Op die manier kan uw probleem snel(ler) worden opgelost, of zelfs worden voorkomen. Dat noemen wij service van Nu en kunt u weer opgelucht ademhalen.

© 2024 Advocaten van Nu