Advocaten van Nu is een eigentijds advocatenkantoor in Den Bosch. Met haar knallers aan arbeidsrechtadvocaten maakt dit arbeidsrechtkantoor zich in en dag uit hard voor uw juridische uitdagingen.


Advocatenkantoor Den Bosch

Vanuit de vestiging Den Bosch helpen de arbeidsrechtspecialisten u met praktisch advies op het gebied van arbeidsrecht en alles wat daarbij komt kijken zoals flexrecht (flexibele arbeid), ambtenarenrecht en medezeggenschapsrecht. De advocaten van dit frisse advocatenkantoor arbeidsrecht in Den Bosch zetten zich 100% in voor uw juridische vraagstukken van vandaag. Praktisch advies en een doeltreffende aanpak zorgen ervoor dat u bent voorbereid op morgen.

Ontmoet de arbeidsrecht advocaten

Saskia Klingeman, David Lagarrigue, Suzan de Lange en Ton Hendriks zijn de drijvende krachten achter Advocaten van Nu. Ze hebben de wereld van de advocatuur leren kennen vanuit een top-5 kantoor. En nu… nu combineren zij de deskundigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van een grote firma met hun eigen voortvarende, eigenzinnige en flexibele manier van werken.
Niet geheel toevallig onder de naam Advocaten van Nu.

Hard op de inhoud, maar altijd met hart voor de menselijke relatie

Stuk voor stuk zijn de specialisten van dit advocatenkantoor uit Den Bosch hard op de inhoud, maar altijd met respect voor de menselijke relatie. Met lef passen zij hun kennis doeltreffend toe. Communiceren doen deze arbeidsrechtexperts razendsnel en recht voor hun raap. Ook gewoon via Whatsapp - en tijdens het koken of sporten.

De advocaten van Advocaten van Nu zijn een tikkeltje ‘rebels’. Met vindingrijkheid en humor passen zij hun kennis doeltreffend toe. Vechtlustig en geruststellend. Alles gooien zij in de strijd voor ú en uw zaak.

Arbeidsrecht advocaten van nu, voor ú

Dit advocatenkantoor arbeidsrecht in Den Bosch noemt zichzelf met trots Advocaten van Nu. Bij dit kantoor bent u gegarandeerd van een moderne - efficiënte - aanpak, gecombineerd met een schat aan ervaring.

Advocaten van Nu werkt zoveel mogelijk met vaste tarieven. Zo verrast zij u met haar kunde en daadkracht, niet met onverwachte facturen.    

Meer weten?

Ontmoet het team  Tarieven  Referenties

© 2024 Advocaten van Nu