We are digging it! Ruim honderd bunds gedoneerd in 2023

Als we de aarde kunnen opwarmen, dan kunnen we haar ook weer afkoelen. We are digging it..... met wederom ruim honderd 'bunds' zijn wij trots bij te dragen aan een positieve impact op de natuur, biodiversiteit en mensen over de hele wereld. 

We are digging it! Ruim honderd bunds gedoneerd in 2023

Nieuws van AVN

16 jan 2024

We zijn al weer 2 jaar trotse partner van Justdiggit. Voor elke gewonnen rechtszaak, getroffen regeling of geslaagde mediation doneren wij één bund aan Justdiggit en zo helpen wij mee met het vergroenen en afkoelen van de planeet. 

Dankzij Advocaten van Nu en andere partners heeft Justdigit meer dan 17 miljoen bomen kunnen herstellen in Tanzania en 400.000 hectare gedegradeerd land kunnen vergroenen. Het afgelopen jaar was dus succesvol en wij zijn blij hier, net als vorig jaar, aan bij te kunnen dragen met het doneren van weer ruim honderd bunds.  In een korte video laat Justdiggit zien welke prachtige  ontwikkelingen ze hebben doorgemaakt en welke impact ze tot nu toe hebben gerealiseerd. 

Meer weten? 

Wil je meer informatie over Justdiggit? Lees onze eerdere blogs over onze samenwerking met Justdiggit:

Wil je ook een positieve impact op het klimaat, de natuur én de mensen hebben en wil je net als ons gaan "indiggen" klik dan op de website van Justdiggit of neem contact met ons op. 

Nieuws van AVN

16 jan 2024

© 2024 Advocaten van Nu