Cooling Down The Planet

Vanaf 1 januari 2022 zijn wij trotse partner van Justdiggit

Cooling Down The Planet

10 jul 2023

Zoals reeds in onze eerdere blog verteld zijn wij sinds 1 januari 2022 trotse partner van Justdiggit. Justdiggit maakt op grote schaal droog land weer groen. Dit heeft een positieve impact op het klimaat, de natuur én op mensen. 

In deze samenvatting laat Justdiggit de resultaten zien die zij het afgelopen jaar hebben behaald op het gebied van landschapsherstel. Er zijn 315.000 bunds gegraven in Kenia en meer dan 14 miljoen bomen zijn hersteld in Tanzania. 

We are digging it!

Voor elke gewonnen rechtszaak, getroffen regeling of geslaagde mediation doneren wij één bund aan Justdiggit. Door bunds te graven kunnen er grote gebieden in korte tijd vergroenen, wat van invloed is op de biodiversiteit, natuur, mensen en uiteindelijk ons klimaat. Dus (a) hoe meer klanten we (b) waardevol bijstaan, hoe groter onze (c) impact. In 2022 zijn er namens ons 100 bunds gegraven. Met trots kunnen we een update geven dat wij  over het eerste half jaar van 2023  81 bunds hebben gedoneerd. 

Meer weten?

Wil je meer informatie over Justdiggit of wil je net als ons gaan "indiggen" klik dan op de website van Justdiggit of neem contact op met ons. 

 

10 jul 2023

© 2024 Advocaten van Nu