‘We dig in’ als trotse partner van Justdiggit

Vanaf 1 januari 2022 zijn we trotse partner van Justdiggit en dragen we bij aan een positieve impact op het klimaat, natuur én mensen. Benieuwd hoe? Lees dan verder.

‘We dig in’ als trotse partner van Justdiggit

Nieuws van AVN

09 dec 2021

Uiteraard printen we zo min mogelijk, rijden we zuinig en (groten)deels elektrisch. Ook gaan de meeste ledlampen op kantoor automatisch uit, maar dat is niet voldoende om ‘van Nu’ te blijven. Daarom zijn we vanaf 1 januari 2022 trotse businesspartner van Justdiggit.

Justdiggit

Justdiggit wil de aarde afkoelen en doet dat door boeren te inspireren en te activeren om hun land te vergroenen. Dat heeft een positieve impact op de natuur, biodiversiteit en mensen over de hele wereld, en helpt om de planeet weer af te koelen. Het werk en de impact van Justdiggit draagt bij aan 8 Sustainable Development Goals (SDG’s).

Een bund voor iedere gewonnen zaak of getroffen regeling

Oké, dat is mooi, maar wat gaan jullie als advocatenkantoor dan doen, hoor ik je denken. Nou, dat vertellen we je graag: 'We dig in'. Dat betekent in ons geval, dat wij vanaf 1 januari 2022 per gewonnen rechtszaak, getroffen regeling of geslaagde mediation, één ‘bund’ doneren aan Justdiggit. Dus (a) hoe meer klanten we (b) waardevol bijstaan, hoe groter onze (c) impact. Dat noemen wij een win-win-win-situatie.  

Bunds

Bunds (of zoals ook wij ze inmiddels graag noemen: ‘earth smiles’) zijn halvemaanvormige kuilen die regenwater opvangen. De bunds worden gegraven in projectgebieden in Afrika om regenwater op te vangen. Door bunds te graven kunnen we grote gebieden in korte tijd vergroenen, wat van goede invloed is op de biodiversiteit, natuur, mensen en -uiteindelijk- ons klimaat. We kunnen er inmiddels nog veel meer over vertellen, maar onderstaand filmpje zegt meer dan 1000 woorden: 

Meer weten?

Wil je meer informatie over Justdiggit of wil je net als ons gaan ‘indiggen’, klik dan op de website van Justdiggit of neem contact op met ons.

Nieuws van AVN

09 dec 2021

© 2024 Advocaten van Nu