Ontmoet mr. T. Hendriks
Oftewel: TON


Teamplayer én geduchte tegenstander

Ton is gespecialiseerd in arbeidsrecht, privacy en sportrecht. Hij heeft daarbij bijzondere aandacht voor integriteitsvraagstukken, privacyaspecten op en rond de werkvloer, arbeidsongeschiktheidsproblematiek, fraude en de statutair directeur.

Hij helpt u niet alleen graag met het voorkomen van problemen, maar uiteraard ook met het oplossen ervan, zodat u verder kunt (met ondernemen). Ton’s werkwijze kenmerkt zich door oplossingsgerichtheid en zijn oog voor de menselijke verhoudingen. Zijn adviezen zijn praktisch, maar ook kritisch indien nodig.

"Ik weet uit ervaring hoe weerbarstig de praktijk is en dat oplossingen niet altijd in de juridische hoek moeten worden gezocht. En hoewel er (bijna) niemand blij wordt van jarenlang procederen, ga ik de gang naar de rechter zeer zeker niet uit de weg als dat uw zaak ten goede komt."

Ton stopt ook veel energie in het vernieuwen van het juridische vak. Hij bezit een ongelofelijk drive om een ‘advocaat van nu’ te zijn en te blijven. Dit is een enorme meerwaarde aangezien hij continu zorgt voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Met zijn eigentijdse visie op juridische dienstverlening blijft Advocaten van Nu scherp op uw behoefte.

Cliënten vinden Ton praktisch, nuchter en snel. Deze eigenschappen worden omlijst door een  prettige en open persoonlijkheid.

Maak kennis met de kracht en kunde (en fantastische lach) van Ton

Berg en Dalseweg 127
6522 BE Nijmegen
Vughterweg 47d
5211 CK ‘s-Hertogenbosch

Volg Ton

Ton van nu

  • Een lach op zijn gezicht
  • Kampioen tafeltennis op kantoor
  • Liefde voor het vak en zijn gezin
  • Pure chocolade als guilty pleasure
  • Sportief, maar kan slecht tegen zijn verlies
  • Teamwork

Ton is een meester in:

Het combineren van specialistische kennis met plezier.

  • Advocaat sinds 2006
  • Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Het lidmaatschap mag beschouwd worden als kwaliteitskeurmerk voor advocaten die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht. Bekijk hier
  • Uiteraard heeft Ton in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied “Arbeidsrecht” geregistreerd. Die registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het rechtsgebied arbeidsrecht.

© 2024 Advocaten van Nu