Kent u Opportuna al?

Advocaten van Nu is sinds kort extern strategisch partner van Opportuna en draagt daarmee bij aan het creëren van waardevolle oplossingen voor organisaties in tijden van groei en verandering.

Kent u Opportuna al?

Nieuws van AVN

18 jun 2021

Opportuna

Opportuna is een organisatie adviesbureau, maar dan -niet toevallig- helemaal van Nu. Het is een multidisciplinair team van enthousiaste specialisten met passie voor het creëren van waardevolle oplossingen voor organisaties in groei en verandering. Opportuna ontwerpt, implementeert, beheert, innoveert én realiseert.

Wat maakt Opportuna van Nu?

Opportuna zorgt er voor dat u ook tijdens hectische tijden beschikbaar, wendbaar en weerbaar blijft. Zij levert kwaliteit, schaalbaarheid en flexibiliteit, binnen passende tijdspaden. Ieder project wordt op unieke wijze aangevlogen. Opportuna werkt met een abonnementsstructuur waarbij u voor één bedrag per maand organisatieadvies van alle adviseurs krijgt. En het blijft niet alleen bij advies. Zij plaveit de weg voor groei, ontzorgt en levert maatwerk vanuit de inhoud. Als ondernemer heeft u uiteraard slechts één aanspreekpunt, waarbij de adviseurs als één team achter de schermen samenwerken.

Specialismen

Een combinatie van expertises binnen het team van Opportuna zorgt voor goed doordachte strategieën en concepten. Zij gelooft en belooft betere resultaten te realiseren met een team, waarin verschillende vaardigheden, capaciteiten en denkpatronen worden gebundeld. De partners van Opportuna zijn specialisten op hun vakgebied. Advocaten van Nu is de partner op het gebied van arbeidsrecht. Ontdek hier ook de andere expertises binnen Opportuna. 

Groei Audit

Opportuna heeft bovendien een unieke Groei Audit ontwikkeld. Deze biedt een snel eerste inzicht in de professionaliteit en concrete verbeterkansen van uw organisatie. Wat gaat goed? Wat kan beter? Klik hier om de Groei Audit direct in te vullen.

Kortom

Opportuna scant uw organisatie, faciliteert groei en verandering én geeft praktische handvatten voor een vast bedrag per maand!

Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op Ton Hendriks of desgewenst rechtstreeks met Opportuna. Zij staan graag voor u klaar.

Nieuws van AVN

18 jun 2021

© 2024 Advocaten van Nu