Maak kennis met Dennis Hut

Wij zijn 2024 gestart met een nieuwe Advocaat van Nu. Maak kennis met Dennis Hut.

Maak kennis met Dennis Hut

Nieuws van AVN

09 jan 2024

Mijn naam is Dennis Hut. Trots dat ik per 1 januari 2024 onderdeel uitmaak van het team van Advocaten van Nu. Met inmiddels de nodige jaren aan ervaring binnen het mij zo geliefde arbeidsrecht vindt u in mij een betrokken specialist en juridisch strateeg.

Sinds 2015 leg ik mij erop toe voor HR-professionals/ organisaties én particulieren een sparringpartner en gids te zijn binnen het arbeidsrecht. Altijd pragmatisch en oplossingsgericht, met als sleutelwoord: ‘ontzorgen’.

Mijn kracht ligt daarbij in het snel doorgronden van de juridische problematiek en het overzien van de verschillende belangen van de cliënt en andere betrokken partijen. Geen ellenlange juridische verhandelingen, maar een eerlijk verhaal over wat te verwachten. Vertel mij uw doel en ik leid u direct naar de beste aanpak zonder onnodige omwegen.

Naast het bredere arbeidsrecht, heb ik de afgelopen jaren een duidelijke focus gehad op compliance- en integriteitsvraagstukken (o.m. grensoverschrijdend gedrag, fraude, belangenverstrengeling en klokkenluidersmeldingen). Daarbij geloof ik in preventie: goed integriteitsbeleid ter voorkoming van én het omgaan met integriteitsrisico’s op de werkvloer. Maar ook wanneer problemen rondom integriteit zich al hebben gemanifesteerd sta ik organisaties én particulieren bij met advies, tijdens crisissituaties en in procedures.

Ik kijk er naar uit mijn werkzaamheden voort te zetten bij Advocaten van Nu. Dat gezegd hebbende, ben ik ontzettend benieuwd naar uw verhaal en hoop ik snel kennis met u te kunnen maken. U kunt mij bereiken per e-mail via dennis@advocatenvannu.nl of telefonisch op telefoonnummer 06-59842355.

Nieuws van AVN

09 jan 2024

© 2024 Advocaten van Nu