Ontmoet mr. D.R. Hut
Oftewel: Dennis

Betrokken specialist en juridisch strateeg

Geen advocaat in een maatpak, maar wel een tailormade aanpak van uw zaak.

Cliënten werken graag met Dennis samen vanwege zijn snelle manier van werken, heldere communicatie, scherpe analyse en mensgerichte houding. Sleutelwoord daarbij is ‘ontzorgen’. Zijn cliënten weten dat hun zaak bij hem in goede handen is. Dennis is voor menig HR-professional/ organisatie een gids binnen het Arbeidsrecht en biedt uitgebreide ondersteuning. Altijd pragmatisch en oplossingsgericht.   

“Het vertrouwen dat cliënten in een advocaat leggen neem ik nooit voor lief. Het vereist een constante investering in de relatie en werkelijk begrijpen wat er op dat moment binnen organisaties en bij personen speelt om tot optimale bijstand te komen. Je niet blindstaren op uitsluitend de juridische belangen en uitdagingen, maar verder kijken en doorvragen om uiteindelijk te komen tot de meest effectieve aanpak en oplossing.”

De kracht van Dennis? Het snel doorgronden van vaak complexe juridische kwesties en het overzien van de verschillende belangen van de (stakeholders van) cliënt en andere betrokken partijen. Geen ellenlange juridische verhandelingen, maar een eerlijk verhaal over wat te verwachten. Vertel Dennis uw doel en hij leidt u direct naar de beste strategie. Geen omwegen, alleen resultaatgericht advies.

Naast het bredere arbeidsrecht, heeft Dennis de afgelopen jaren een duidelijke focus gehad op compliance- en integriteitsvraagstukken. Hij gelooft daarbij in preventie: goed integriteitsbeleid ter voorkoming van én het omgaan met integriteitsrisico’s op de werkvloer. Maar ook wanneer problemen rondom integriteit zich al hebben gemanifesteerd staat hij organisaties én particulieren bij met advies, tijdens crisissituaties en in procedures.

Maak kennis met Dennis

Vughterweg 47d
5211 CK 's-Hertogenbosch

Volg Dennis

Dennis van nu

  • Is ook opgeleid tot vertrouwenspersoon
  • Zorgt voor structuur en overzicht
  • Loves it when a plan comes together.
  • Fervent hobbykok
  • Shopt graag kleren voor zijn twee dochters en zoontje
  • Denkt nog vaak met heimwee terug aan zijn jaren als dj
  • Guilty pleasure? Mandarijnen. Heel veel mandarijnen.

Dennis is een meester in:

Het moeilijke makkelijk maken (of laten lijken).

  • Advocaat sinds 2016
  • Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Het lidmaatschap mag beschouwd worden als kwaliteitskeurmerk voor advocaten die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht. Bekijk hier
  • Uiteraard heeft Dennis in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied “Arbeidsrecht” geregistreerd. Die registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het rechtsgebied arbeidsrecht.

© 2024 Advocaten van Nu