Gesubsidieerd je personeelsvraagstukken vormgeven?

Samen met een externe partner kunnen we al je personeelsvraagstukken oplossen. In sommige gevallen zelfs kosteloos. 

Gesubsidieerd je personeelsvraagstukken vormgeven?

Nieuws van AVN

09 nov 2023

Investeren in mensen

Als werkgever wil je natuurlijk zorgen dat personeel niet de bottle neck wordt voor verdere bedrijfsgroei. Daarnaast wil je uiteraard een goede werkgever zijn, dat alle HR processen op orde zijn, dat iedereen op de juiste plek in de organisatie zit en dat alle arbeidsrechtvraagstukken netjes worden afgehandeld. Maar ja, dat kost geld, toch? 

Subsidie

We hebben de handen ineengeslagen om dat (geld)probleem voor je op te lossen met behulp van een externe partner! Zij hebben kennis van subsidieaanvragen en zijn complementair qua adviesdiensten in wat Advocaten van Nu doet. Door gezamenlijk trajecten aan te bieden waar we al bovenstaande onderwerpen behandelen met de juiste kennis, heel veel uit handen kunnen nemen en/of je begeleiden bij onderdelen die je als werkgever toch echt zelf wilt doen. We doen dat met behulp van subsidie. Deze kan 2x per jaar worden aangevraagd en bedraagt maximaal EUR 25.000,-. Meestal moet je bij subsidies een deel zelf bijdragen. In dit geval is die bijdrage beperkt tot slechts 8%. Bovendien kan deze eigen bijdrage, in plaats van in geld, ook in eigen uren van de onderneming worden ingezet, waardoor het jouw bedrijf dus onder de streep geen geld kost. Onze externe partner doet ook de aanvraag voor je en bespaart je zo veel tijd en moeite.

Wat behandelen we in zo’n traject?

Samen met de externe partner kijken we, na toekenning van de subsidie, eerst zorgvuldig naar je doelstellingen. Vervolgens vertalen we die samen in concreet HR beleid. Wie heb je nodig op welke plaats in de organisatie. Met een duidelijke omschrijving van taken, verantwoordelijkheden en benodigde vaardigheden etc. De volgende stap is het aantrekken en/of ontwikkelen van de juiste mensen. Moet je extern gaan werven en/of wat is er nodig aan cursussen, mentoring of andere vormen van begeleiding. Last but not least doen we uiteraard ook een HR / arbeidsrecht nul meting, ook om te checken of je voldoet aan alle wetgeving. Dat kan je een hoop gedoe besparen. In elk (subsidie)traject is er ten slotte voldoende ruimte over om ook in te gaan op specifieke wensen of problemen in jouw bedrijf.

Meer info?

Wil je meer weten of bespreken of dit iets is voor jouw organisatie? Neem dan even contact met op met Ton Hendriks. Hij vertelt je er graag meer over en kan je uiteraard ook direct in contact brengen met onze partner.

Nieuws van AVN

09 nov 2023

© 2024 Advocaten van Nu