Clubhouse voor werkgevers

Clubhouse is een social media platform dat zich richt op live audio. Men kan er eenvoudig (audio) wijsheid delen, maar vooral ook opdoen. Onze collega Ton Hendriks is enthousiast en legt graag uit waarom het ook voor werkgevers interessant is. 

Clubhouse voor werkgevers

Nieuws van AVN

17 feb 2021

Clubhouse

Voor degene die nog geen idee hebben wat Clubhouse is, verwijzen we je ten eerste graag naar deze site waarin de app wordt uitgelegd, of tik desgewenst 'clubhouse' in op je favoriete zoekmachine en voila, resultaten en tips in overvloed. De Volkskrant omschreef de app onlangs als 'surrogaat voor alle gemiste café- en clubontmoetingen', maar daarmee doet zij de app volgens Ton te kort.

Je kan er interessante discussies beluisteren, mee praten, vragen stellen en ook zakelijk kan het interessant zijn. Er zijn namelijk veel verschillende 'kamers' en 'clubs' te bezoeken waarin je kan luisteren naar -even zoveel- verschillende experts op allerlei gebieden. Het draait om anderen inspireren en zelf geïnspireerd raken. 

Meer informatie, een gesprek beluisteren of uitnodiging ontvangen?

Ton leidt je niet alleen graag rond in Clubhouse, hij deelt er ook 'Wijsheid van Nu', beantwoordt juridische vragen en spart met regelmaat met andere ondernemers over allerlei arbeidsrechtelijke en andere ondernemerszaken. Ben je geïnteresseerd en ook al op Clubhouse te vinden, volg dan dus vooral ook @ton_hendriks.

Clubhouse is alleen te gebruiken als je wordt uitgenodigd door een al geregistreerd lid. Wil jij van Ton een uitnodiging ontvangen? Stuur hem dan even een e-mail en geef aan waarom jij graag een invite ontvangt. Hij kan er maar een paar weggeven. 

Nieuws van AVN

17 feb 2021

© 2024 Advocaten van Nu