Ontmoet mr. L. Evers
Oftewel: Linda

Sparringpartner en rots in de branding 

Linda beschikt over een ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Dit maakt haar een goede en deskundige sparringpartner voor zowel ondernemers als werknemers. Dit niet alleen om problemen op te lossen, maar zeer zeker ook in de advisering ter voorkoming van problemen. 

Cliënten verliezen soms door emoties, een overvloed aan informatie en regels het overzicht. Linda neemt cliënten bij de hand, begeleidt hen in het proces en is duidelijk over kansen en risico’s.  Zij geeft sturing ten aanzien van een ogenschijnlijke wir war aan arbeidsrechtelijke regels die soms allerminst logisch lijken.  Om in de woorden van een cliënt te spreken: “Linda is de boei waaraan je je vast kunt houden bij zwaar weer”. 

“De cliënt maakt de keuzes, ik help de cliënt met de juridische input om die keuze weloverwogen te maken”.  

Linda is zichzelf. Echt altijd. Dus je leert Linda snel kennen. Ze beantwoordt niet alleen de vraag maar denkt met je mee.  Linda legt de juridische lat hoog. Zij is echter niet alleen op zoek naar het beste juridische antwoord maar naar de oplossing die je verder helpt.  

Maak kennis met Linda

Vughterweg 47d
5211 CK 's-Hertogenbosch

Volg Linda

Expertise

Linda van nu

  • Mag graag lachen, vooral om haar eigen " goede" grappen
  • Is recht door zee
  • Is geïnteresseerd en biedt een luisterend oor
  • Is volhardend en bijt zich vast
  • Guilty pleasure: meezingen met Metallica in een Iron Maiden shirt of andersom

Linda is een meester in:

Het geven van volledig en deskundig advies zonder het praktische belang uit het oog te verliezen. 

  • Advocaat sinds 2009
  • Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Het lidmaatschap mag beschouwd worden als kwaliteitskeurmerk voor advocaten die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht. Bekijk hier
  • Uiteraard heeft Linda in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied “Arbeidsrecht” geregistreerd. Die registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op het rechtsgebied arbeidsrecht.

© 2024 Advocaten van Nu