Maak kennis met Nynke van der Heijden

Graag stellen wij jullie voor aan onze nieuwe aanwinst. Maak kennis met onze nieuwe Advocaat van Nu; Nynke van der Heijden.

Maak kennis met Nynke van der Heijden

Nieuws van AVN

16 nov 2023

Mijn naam is Nynke van der Heijden. Vanaf medio oktober 2023 ben ik werkzaam bij Advocaten van Nu in het mooie ‘s-Hertogenbosch. Hiervoor heb ik een aantal jaar gewerkt bij een groot advocatenkantoor in het zuiden van het land. Daar heb ik ervaring opgedaan op het gebied van arbeidsrecht, in de meest brede zin van het woord.

In het arbeidsrecht is geen enkele dag of zaak hetzelfde. Dat betekent: snel schakelen en flexibel zijn. Ik zie het als een uitdaging om een complex juridisch probleem te vertalen naar begrijpelijke taal, zodat een cliënt ook echt verder kan met mijn advies in plaats van te verdwalen in het juridische.  

Ik ga op zoek naar praktische oplossingen. Daarbij verlies ik nooit de details uit het oog. In het “juridisch mijnenveld” kunnen immers juist die details het grote verschil maken.  

Voor een pragmatisch en oplossingsgericht advies, zo nodig tot de bodem uitgezocht, kunt u dus bij mij terecht. U kunt mij bereiken per e-mail (nynke@advocatenvannu.com) en per telefoon (06-59842319). Ik kijk er naar uit snel kennis te maken!

Nieuws van AVN

16 nov 2023

© 2024 Advocaten van Nu