Een nieuwe Advocaat van Nu

Graag stellen we u voor aan een nieuwe Advocaat van Nu; Linda Evers

Een nieuwe Advocaat van Nu

Nieuws van AVN

05 mei 2022

Mijn naam is Linda Evers. Vanaf 1 mei 2022 maak ik onderdeel uit van het team van Advocaten van Nu. Ik ben sinds 2009 als advocaat werkzaam en heb op verschillende kantoren gewerkt. Ik heb dan ook een ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht. Dit maakt mij een goede en deskundige sparringpartner voor zowel ondernemers als werknemers. Dit niet alleen om problemen op te lossen, maar zeer zeker ook in de advisering ter voorkoming van problemen. 

Cliënten verliezen soms door emoties een overvloed aan informatie en regels het overzicht. Ik neem cliënten bij de hand, begeleid hen in het proces en ben duidelijk over kansen en risico’s.  Ik geef sturing ten aanzien van een ogenschijnlijke wir war aan arbeidsrechtelijke regels die soms allerminst logisch lijken. 

De cliënt maakt de keuze,  het is mijn taak de cliënt te voorzien van juridische input om die keuze weloverwogen te maken.

Ik beantwoord niet alleen de vraag maar denk met je mee. Ik leg de juridische lat hoog, maar ben niet alleen op zoek naar het beste juridische antwoord. Ik zoek naar de oplossing die je verder helpt.  

Ik ben mezelf. Echt altijd. Je leert me dus snel kennen.

Ik kijk er naar uit mijn werkzaamheden voort te zetten bij Advocaten van Nu. Schroom dan ook niet contact met mij op te nemen wanneer je aanloopt tegen arbeidsrechtelijke vragen en/of problemen, of gewoon om kennis te maken. Je kunt mij bereiken per e-mail via linda@advocatenvannu.nl  of telefonisch op telefoonnummer 06-59833913.

Nieuws van AVN

05 mei 2022

© 2024 Advocaten van Nu