Een nieuwe advocaat van Nu

Het nieuwe jaar beginnen wij goed met een nieuwe advocaat van Nu. Graag stellen wij u voor aan Jadeena Janssen.

Een nieuwe advocaat van Nu

Nieuws van AVN

05 jan 2021

Een goed begin van het nieuwe jaar. Per 1 januari 2021 maak ik deel uit van het team van Advocaten van Nu. Mijn naam is Jadeena Janssen. Ik ben enkele jaren werkzaam geweest als advocaat arbeidsrecht bij een vooraanstaand Benelux advocatenkantoor, en toen werd het tijd voor een nieuwe stap. Bij Advocaten van Nu blijf ik mij – uiteraard – toeleggen op het arbeidsrecht.

Juridische kwesties kosten vaak veel energie. Ik zie het als mijn missie om mijn client zoveel mogelijk te ontlasten. Het liefst los ik een zaak dan ook direct op zodat u zich kunt richten op het “echte werk” binnen uw onderneming. Direct oplossen is misschien niet altijd mogelijk, maar ook dan zal ik niet stil zitten. Ik help u bij het bepalen van de juiste strategie en het behouden van het overzicht. Dat doe ik met oog voor uw belang en dat van uw onderneming.

Ik denk in mogelijkheden en oplossingen. Zo nam ik eens een client, die zich in Nederland wilde vestigen maar de toepassing van een cao niet zag zitten, mee voor een (verhelderende) kop koffie bij de werkgeversvereniging. Vervolgens kon iedereen weer met volle kracht vooruit.

Mijn keuze voor de advocatuur komt voort uit een combinatie van nieuwsgierigheid, betrokkenheid en bewondering voor de kracht van het geschreven en gesproken woord. Ik vertaal een juridische kwestie naar het verhaal van mijn client. Dat doe ik uiteraard voor de client, maar indien nodig, ook namens de client al dan niet in de rechtszaal.

Dat gezegd hebbende, ben ik ontzettend benieuwd naar uw verhaal en hoop ik snel kennis met u te kunnen maken. U kunt mij bereiken per e-mail (jadeena@advocatenvannu.com) en per telefoon (06-10808354).

Nieuws van AVN

05 jan 2021

© 2024 Advocaten van Nu