Blijft gek, die reminders voor afspraken die niet doorgaan

De reminders blijven mij herinneren aan afspraken die before zijn gemaakt. Maar er is meer dat mij laat snakken naar het after tijdperk.

Blijft gek, die reminders voor afspraken die niet doorgaan

Blog van Ton

17 apr 2020

Eergisteren had ik eigenlijk een zitting en mijn zoontje zwemles. Gisteren hadden we kantoorborrel en vandaag, tijdens het schrijven hiervan, zou ik met een relatie naar een wedstrijd van N.E.C. gaan. Deze dagelijkse reminders blijven apart en ik kan daar maar niet aan wennen.

Laat het after tijdperk daarom snel beginnen. Niet dat we op compleet dezelfde voet moeten doorgaan als destijds, maar dat thuisblijven, terwijl bedrijven met bosjes tegelijk omvallen, begint steeds meer te knagen. 

Is de balans zoek? Gevoelsmatig zeg ik van wel, maar het probleem is dat we het niet precies weten. Wel weet ik dat ik een beetje moe word van de deskundigen die over elkaar heenvallen en elkaar tegenspreken.

Is vrijwillige quarantaine voor de kwetsbaren daarom niet een optie? Of is ook dat te hard, maar vooral te simpel gedacht? Dan kan tenminste de horeca weer open en voorkomen we onnodige faillissementen met alle schade van dien. 

Ik wil ook dat de scholen weer open gaan. Niet direct omdat ik denk dat het beter voor Nederland is, maar vooral omdat ik er niet voor gemaakt ben om mijn kids thuis les te geven. En mijn kids denken er precies hetzelfde over. Dus dat zijn nog eens twee redenen om de scholen weer open te doen.

Nu nog even wat emails wegwerken, want dat thuiswerken is stiekem best gezellig, maar niet zo efficiënt.

Blog van Ton

17 apr 2020

© 2024 Advocaten van Nu