Even voorstellen; Een nieuwe Advocaat van Nu!

Mijn naam is Desirée Verlaan en ik ben trots te kunnen zeggen dat ik per 1 september 2018 ben gestart als advocaat-medewerker bij Advocaten van Nu.

Sinds 2013 ben ik werkzaam in de advocatuur en adviseer en procedeer ik over alle aspecten van het arbeidsrecht, waaronder individueel en collectief ontslagrecht, reorganisaties, arbeidsrechtelijke aspecten van fusies en overnames en medezeggenschapstrajecten.

 

Even voorstellen; Een nieuwe Advocaat van Nu!

Nieuws van Desirée

06 september 2018

Na veel ervaring te hebben opgedaan bij twee grote kantoren in de randstad, heb ik bewust de overstap gemaakt naar een arbeidsrechtelijk nichekantoor. Advocaten van Nu past bij mij, omdat ik geloof dat een focus op een bepaald rechtsgebied ervoor zorgt dat je in je kracht staat. Zelf ben ik daadkrachtig, flexibel en oplossingsgericht. Daarnaast staat een goede relatie met de klant bij mij voorop.

Ik voel mij nu al thuis op kantoor. Advocaten van Nu is persoonlijk, de lijnen zijn kort, de collega’s leuk en er wordt snel geschakeld. De advocatuur wordt moderner benaderd en ik merk dat klanten het waarderen dat wij toegankelijk en betrokken zijn.

Ik kijk uit naar de komende periode!

Nieuws van Desirée

06 september 2018

© 2020 Advocaten van Nu